SMAKELIJK

Eet eens
een trappist

Suggesties van onze Chef

de kokkin van café trappisten

Witloof met ham en trappistenkaas in de oven 

Risotto met butternut, geroosterde pompoenpitten en curry (veggi) of met vis 

Beuling met appelmoes

Wildstoofpotje met wintergroenten en knolselderpuree

Trappistenbuikspek tussen een broodje

Chocomousse met siroop van trappist

Water in de mond en
een trappist op je bord

Water in de mond en een trappist op
je bord

lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten
lekker eten in café trappisten

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wie ingeschreven is op onze nieuwsbrief verneemt als eerste alles over de evenementen. Zo ben je er snel bij want die plaatsjes zijn beperkt. Ook ander interessant nieuws dat we te melden hebben, komt zo eerst bij jou terecht.

CA.TR. NV
Johan Willekens & Nancy Smet
Antwerpsesteenweg 487 . 2390 Westmalle
+32 (0)3 312 05 02 | info@trappisten.be

laadpunt voor de elektrische fiet
laadpunt voor de elektrische wagen

Betalen kan met

mogelijke betaalmiddelen trappisten

Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wie ingeschreven is op onze nieuwsbrief verneemt als eerste alles over de evenementen. Zo ben je er snel bij want die plaatsjes zijn beperkt. Ook ander interessant nieuws dat we te melden hebben, komt zo eerst bij jou terecht.

CA.TR. NV
Johan Willekens & Nancy Smet
Antwerpsesteenweg 487 . 2390 Westmalle
+32 (0)3 312 05 02 | info@trappisten.be

© 2021 Café Trappisten | All Rights Reserved | Webdesign by IN.DRUK . Kickstarter for brands

© 2021 Café Trappisten | All Rights Reserved
Webdesign by IN.DRUK . Kickstarter for brands

We gebruiken cookies om je surfgedrag te analyseren
en zo onze website voortdurend te verbeteren.